Hup Holland Hup: bommetje Jeff Bogaers zoekt graag de grenzen van Instagram op (foto's) Babes
Hup Holland Hup: bommetje Jeff Bogaers zoekt graag de grenzen van Instagram op (foto's)
Babes

Hup Holland Hup: bommetje Jeff Bogaers zoekt graag de grenzen van Instagram op (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: Jeff Bogaers.

De 25-jarige Jeff is een model met een lichaam als een kathedraal. Van 2017 tot 2019 stond ze in de top 100 van mooiste vrouwen van Nederland bij de FHM500 en vorig jaar haalde ze de top 150. Dat betekent toch wel al iets!

Jeff is een model en influencer met 39.000 volgers op Instagram en ze werkte al samen met grote merken zoals daar zijn Hunkemöller en Calvin Klein. De foto’s die ze regelmatig post op Instagram zijn adembenemend en ze durft ook al eens de ‘grens’ op te zoeken. Hieronder een greep uit het aanbod…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

Hieronder nog wat meer Hollandse glorie: 

Sharina Van der Vliet - Bekijk hier haar foto's

Maartje van Noort - Bekijk hier haar foto's

Laura Celia - Bekijk hier haar foto's

Gaby Blaaser - Bekijk hier haar foto's

Sophie Milzink: Bekijk hier haar foto's

Imke van den Akker: Bekijk hier de foto's

Marijn Kuipers: Bekijk hier haar foto's

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties