Vlaamse Parels: met prachtige Limburgse voetbalvrouw en model Luana wil je graag een balletje trappen Babes
Vlaamse Parels: met prachtige Limburgse voetbalvrouw en model Luana wil je graag een balletje trappen
Babes

Vlaamse Parels: met prachtige Limburgse voetbalvrouw en model Luana wil je graag een balletje trappen

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom heb jij hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we regelmatig op vrijdag een Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De Limburgse Luana Randazzo die van Italiaanse afkomst is, is onze nieuwste Vlaamse Parel die we aan het woord laten.

Dag Luana, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Hallo, allereerst wil ik even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om een interview voor Clint te mogen doen. Ik stel mezelf graag even aan jullie voor. Mijn naam is Luana. Ik ben onlangs 25 lentes jong geworden, ben van Italiaanse afkomst met Siciliaanse roots.

Mijn leven is vooral lachen en plezier maken. Zelf ben ik een fiere mama van een jong klein meisje genaamd Amelia en ga ik als voetbalvrouw door het leven. Samen met mijn toekomstige man ‘ari Vandeputte, woon ik al 5 jaar in het mooie Italië en streven we samen onze dromen na.

Sinds kort ben ik ook meer actief als model en verdiep ik mij meer en vaker in fotoshoots want dat doe ik ontzettend graag. Daarnaast, ben ik bezig met het opstarten van een webshop voor vrouwen met verzorgingsproducten.

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

De shoot met Steven is altijd lachen en gezelligheid. Hij geeft je als vrouw een heel rustig gevoel en laat stelt je op je gemak tijdens de shoot. Ik ben altijd heel tevreden over de samenwerking met hem en het is ook altijd een leuk weerzien met Steven!

Ik raad hem dan ook zeker aan als fotograaf, hij kent zijn werk als geen ander en is een top kerel!

Je foto’s zien er fantastisch uit, poseer je eigenlijk vaak voor de camera?


Dankjewel en 
ja hoor, ik probeer me er nu meer in te verdiepen. Ook in Italië wil ik er verder mee gaan. Ik stond al van mijn 13de op de catwalk, heb deelgenomen aan miss verkiezingen en het mooiste was ‘Miss Limburg International’ winnen. Ik sta heel graag voor de lens en het voelt aan als een tweede thuis.

Vlaamse Parels: met prachtige Limburgse voetbalvrouw en model Luana wil je graag een balletje trappen

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren?

Absoluut, ik zou heel graag naar de Verenigde Staten willen reizen en steden zoals New York, LA en Miami gaan bezoeken. Maar ook nog zoveel meer zoals vanop de Eiffeltoren heel Parijs kunnen zien, Spaans leren, een boek schrijven, ...

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd?

Ik sport heel graag, lees graag boeken en films/series kijken is mijn favoriet. Daarnaast breng ik altijd heel graag tijd door met mijn gezin en wil vooral samen genieten van de kleine momenten.

Je woont samen met je vriend die voetballer is in Italië. Hoe is je ervaring om samen te zijn met een profvoetballer in het prachtige Italië?

Klopt, al 5 jaar wonen we in het buitenland. Mijn vriend of beter gezegd mijn toekomstige echtgenoot Jari, zie ik als een gewone lieve man. Profvoetballer zijn is een job, zijn carrière waar hij van droomde. Natuurlijk ervaar je het leven anders als je met een voetballer samenleeft. Ik ga liegen als ik zeg dat het altijd even gemakkelijk is. Want dat is het niet, er is veel gemis, hij is veel weg van huis, waardoor je je als voetbalvrouw vaak alleen voelt.

Daarnaast is ons leven wel heel mooi en hebben we alles wat ons hartje maar verlangen kan. Ik ben ontzettend trots op hem en er is niets mooiers dan samen achter elkaars dromen te streven. De momenten dat hij thuis is, zijn eens zo leuk en gezellig. Want op het veld is hij prof, ernaast is hij voor mij een gewone lieve man, en de beste papa voor Amelia.

Wat is een absolute afknapper voor jou?

Een stinkende adem (lacht), vuile nagels als man zijnde, en vooral als een man enkel en alleen naar zichzelf kan kijken.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Ik hoop vooral om nog steeds samen gelukkig te zijn met mijn gezin, dat mijn webshop daarnaast een succes is en dat ik als model een carrière kan opbouwen. Al wil ik vooral gezond zijn en kunnen blijven genieten van het leven.

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Malediven

Celebrity crush: Maluma

Mooiste vrouw op deze planeet: Moeilijke vraag, maar voor mij zijn er meerdere vrouwen: mijn mama en twee zussen.

Favoriete serie: Oscuro Deseo

Favoriete sport: Dansen en fitness

Droomauto: Porsche Taycan

Het meest aantrekkelijke aan een man: Glimlach, ogen en lichaam

Favoriete festival: Zelf nog nooit een festival bijgewoond, maar ik kies toch voor Tomorrowland

Favoriete plek om te vrijen: Het klinkt misschien gek, maar geef mij maar de slaapkamer. Gewoon lekker romantisch tussen de lakens.

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Borsten

Zonder wat kan je niet leven: Mijn gezin, dat is alles voor mij.

Meer foto’s van onze nieuwste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Luana vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

Model: Luana Randazzo

Fotograaf: Steven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels:

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties